Docschool Online


Docentenavond


Vrijdag 26 november, 17:15 uur


Filmzaal IDFA


Frederiksplein 52

1017 XN Amsterdam


Uitnodiging docentenavond

IDFA is ontzettend blij met jou als gebruiker van Docschool Online! Daarnaast zijn wij ook heel benieuwd hoe jij vindt dat Docschool Online verder kan ontwikkelen of verbeteren. De komende jaren gaat IDFA in samenwerking met de Deloitte Impact Foundation Docschool Online verder ontwikkelen. Het doel is om het platform nog toegankelijker te maken voor meer leerlingen en studenten in Nederland.

Het Educatieteam van IDFA nodigt jou daarom met veel plezier uit voor de docentenavond in de filmzaal van IDFA. Tijdens deze avond horen wij graag jullie ervaringen met Docschool Online en hopen wij samen met jullie te kunnen brainstormen over de toekomst van Docschool Online. Als dank bieden wij jullie naast een gezellige avond twee vouchers aan voor IDFA die kunnen worden ingezet voor het reguliere festivalprogramma van 18 november t/m 28 november 2021. Wij zorgen voor een mooie filmtiplijst!

Programma

  • 17.15 Ontvangst in Filmzaal, IDFA met drankje + hapje
  • 17.40 Introductie en korte presentatie Marije Veenstra (Hoofd Educatie IDFA)
  • 18.00 Brainstorm met maaltijdvervangende hapjes
  • 19.00 Nagesprek, mogelijkheid tot filmbezoek

R.V.S.P.

In verband met de geldende maatregelen kunnen wij niet teveel docenten uitnodigen. Wil je daarom laten weten of je aanwezig kunt zijn?

Wil je meer weten over Docschool Online, IDFA of de samenwerking met de Deloitte Impact Foundation ?

Wij horen het graag via sophialasschuijt@idfa.nl