Dikke Vrienden 2020

IDFA 2020, een speciale editie

In deze tijden proberen we de gevolgen van de Corona-crisis zo goed mogelijk op te vangen en het festival te organiseren. We zijn enorm dankbaar voor de steun van onze Dikke Vrienden en kijken ernaar uit om samen met jou, als IDFA-liefhebber en ambassadeur, te genieten van deze editie. Via de button lees je het artikel: een festival in tijden van Corona. Het komende festival wordt een combinatie van on- en offline activiteiten.

Dikke Vrienden Diners

24, 26, 27, 29 en 30 oktober

Helaas; geen groot diner met alle Dikke Vrienden bij elkaar. Graag betrekken we je dit jaar op een andere manier bij ons festival en daarom organiseren we een aantal kleine bijeenkomsten in Soho House. Daarmee kunnen we de maatregelen in acht nemen en met goede afstand van elkaar, genieten van de presentatie van de festivaltips.

Elke middag of avond wordt ingevuld door één van de IDFA-programmeurs met een presentatie met mooie tips en veel clips in de prachtige cinema van Soho House. Omdat we met een groep van 16 zijn is er ook ruimte voor interactie.

Programma

  • lunch (donderdag, vrijdag zaterdag) of diner (maandag of dinsdag) in 2 ruime Allis Private Dining Rooms (90 min)
  • presentatie IDFA programma met clips in de Cinema (90 min)
  • borrel in de Blueroom (30 min)

Je bent van harte welkom met partner of vriend/vriendin. We waarderen het ook als je deze corona-editie alleen komt en kennis wilt maken met andere Dikke Vrienden. Of bijvoorbeeld afspreekt met een Dikke Vriend die je al kent.

Meld je alsjeblieft aan vóór 24 september via het formulier.

Selecteer een optie

Voorverkoop Specials

22 oktober 9.00

Dikke Vrienden hebben sinds vorig jaar ook het privilege om met voorrang kaarten voor speciale programma's te bestellen.

IDFA Specials zijn ochtend-, middag- of complete dagprogramma's vol documentaires en nagesprekken. Zoals bijvoorbeeld de Volkskrant-dag en The Best of IDFA.

Programmamagazine en Dikke Vrienden Passen

30 oktober

Op donderdag 30 oktober worden de Dikke Vrienden passen en de Programmamagazines verstuurd. Via het blokkenschema online en in de IDFA app kun je bekijken welke films je wilt bezoeken.

De Dikke Vrienden pas is dit jaar in te zetten voor:

  • 10 voorstellingen in theaters, inclusief het gehele programma in Carré
  • 10 voorstellingen in de drie virtuele cinema's, incl. live nagesprekken

Voorverkoop gehele programma

2 november 12.00

Via je MYIDFA account bestel je de kaarten. Het emailadres waarmee je kunt inloggen staat op de brief bij de Dikke Vrienden pas. Het systeem gebruikt eerst je vrijkaarten en past daarna een Dikke Vrienden kortingstarief toe, mocht je meer kaarten willen bestellen. Dit jaar is het ook mogelijk om de vrijkaarten in te zetten voor alle voorstellingen in Carré. Er is deze editie een uitgebreid programma van zondag 22 november tot en met donderdag 26 november in Carré.

Ps. vergeet bij het bestellen niet naar beneden te scrollen en op afrekenen te drukken in de winkelwagen, dat is ook nodig bij gratis kaarten.

Opening Koninklijk Theater Carré

18 november

Ook dit jaar wordt IDFA weer op een bijzondere wijze geopend. De uitnodiging voor de opening volgt op begin november. Normaliter genieten we met bijna 1400 gasten van deze bijzondere avond. Nu, in verband met alle maatregelen, zijn er slechts 350 stoelen beschikbaar. We willen je daarom vragen om alleen te komen. Op deze manier ontmoet je ook andere Dikke Vrienden.

We danken je voor je begrip. Momenteel wordt nog onderzocht of de opening ook via een livestream beschikbaar kan worden gemaakt.

Bring a Friend

Tijdens het festival

Tijdens het festival kun je een vriend of vriendin introduceren bij de Dikke Vrienden. De uitnodiging voor deze voorstelling, die je gratis kunt bezoeken, volgt begin november. De opzet wordt ook hier aangepast i.v.m. de maatregelen.

marloes@idfa.nl