Partnerschap

Conclusion x IDFA

Partner - € 25.000

IDFA streeft naar duurzame samenwerkingen met uitzicht op groei. Daarom spreken wij de intentie uit om de samenwerking voor meerdere jaren op te zetten.

Relatiemanagement

Tijdens het festival (Per event voor externe relaties budget onder € 50 per persoon):

- Tijdens het festival een besloten filmvertoning(en) in een filmzaal (aantal personen in overleg) in Amsterdam, hosted by Conclusion.

Exclusief kosten voor catering, uitnodiging via Conclusion.

Gedurende het jaar:

- Conclusion kan een IDFA-film uit de collectie inzetten voor een intern evenement, bijvoorbeeld tijdens Conclusion on Stage

(indien DCP beschikbaar is of via het dashboard van IDFA)

Tickets:

- 4x tickets voor IDFA-openingsavond

- 2x Special Guest passen (toegang tot hele reguliere festival)

- 75 x festivalvouchers (vrije keuze), of tickets voor een specifieke reguliere vertoning.

Branding en marketing

Conclusion ontvangt als partner een op maat gemaakt pakket van zichtbaarheid bestaande uit advertentieruimte en naamsvermelding met logo.

Advertentieruimte: - Banner op de IDFA-website - (op doorklikpagina's n.t.b.)

- Banner in de nieuwsbrief

Naamsvermelding met logo in/op: - Festivalposter (oplage 2.500); - Inloopdia tijdens de Opening van IDFA en de Awardceremonie; - Colofon website en programmamagazine bij partners; - Sponsorbord, hangend of staand op de diverse festivallocaties; - IDFA-leader tijdens het festival;

Inkind sponsoring

Conlusion en IDFA gaan in samenwerking onderzoeken waar mogelijkheden liggen voor inkind sponsoring, zoals ondersteuning van Conclusion bij digitaliseringsvraagstukken van IDFA.

Corona

In deze onzekere tijden proberen we zo goed mogelijk om te gaan met de gevolgen van de Corona-crisis. Omdat we de toekomst niet kunnen voorzien, is het onduidelijk wat er de komende maanden of zelfs jaren gaat gebeuren en welke (overheids-) maatregelen worden genomen en hoe dit van invloed zal zijn op het festival.